You are currently viewing DMW ULUSLARARASI 2017 YILLIK ZİRVESİ

DMW ULUSLARARASI 2017 YILLIK ZİRVESİ

  • Post category:2017

DMW ULUSLARARASI 2017 YILLIK ZİRVESİ

26-27 EKİM 2017’DE KKTC’DE BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ.

ZİRVE’NİN ANA TEMASI “BİR ADIM ÖNDE” OLDU.

DMW International, Uluslarası Diplomatlar Birliği 2017 Olağan Toplantısını Kıbrıs’taki, bölgedeki ve dünya genelindeki gelişmeleri değerlendirmek üzere 26-27 Ekim tarihlerinde Kıbrıs’ta, Girne Amerikan Üniversitesi evsahipliğinde biraraya geldi.

Birliğin bu yılki sloganı ”Bir Adım Önde” Kıbrıs genelini ve tüm dünyaya yön tutacak fikirlerin konuşulacağı, BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin (SDG) bölgede ve dünyadaki siyasi konjektür kapsamında nasıl ilerlediğini, Kıbrıs’ta gelinen son durumun ve bundan sonrası için halkların ve paydaşların üstlenebileceği görevlerin masaya yatırılacağı çok kapsamlı bir zirve oldu.

Birçok düşünce-lideri, ekonomist, girişimci ve CEO’nun konuşmacılar arasında olduğu Zirve, 2 gün boyunca yapılacak paneller, yuvarlak masa toplantıları ve network resepsıyonlarla hızlı bir tempoda yer aldı.

Zirveye Avrupa Birliği, Almanya, Türkiye, İngiltere ve diğer birçok ülkeden üst düzey temsiliyetle, şirket CEOları katılım gösterdi. Resmi Açılışı ise KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın yaptı.